Influencer Marketing

Ik werk al jaren samen met merken die bij mijn visie passen. Een goede match op basis van onze waarde kan de impact van beide partijen vergroten. Of wij een match zijn, bepalen we aan de hand van een kennismaking. Stuur me een mail als je interesse hebt in een samenwerking.

social media coach

Social Media Coach is mijn tweede bedrijf. Samen met Ingèr help ik ondernemers en bedrijven zichtbaar te worden op social media. Een relevant publiek aanspreken is één, de aandacht vasthouden en impact maken is een ander verhaal. Daar leren wij onze klanten alles over door middel van 1-1 coaching, strategische trajecten en workshops & talks.

Spreker

Workshops & talks zijn wat mij betreft een hele goede manier om in korte tijd veel waarde over te brengen. Je kunt mij inhuren voor talks en workshops over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Mijn verhaal van zes jaar ondernemen, alle stappen en struggles verpakt in een inspirerende talk.

Zullen we even bellen?

 

Ben je nieuwsgierig geworden of benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
Neem hieronder dan even contact met me op!

11 + 2 =