BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Loop je vast? Staar je al een tijdje naar een lijst met doelen en plannen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Herkenbaar, dat had ik jaren geleden ook en dat is precies waar ik je nu doorheen wil helpen.

Dit gaan we doen:

Werken we áán je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Ik leer je naar je bedrijf te kijken van buitenaf, zodat je met die helderheid keuzes kunt maken.

Vormen we je grote doelen om tot een concreet actieplan met logische volgorde. Geen overweldigende plannen meer, maar hele concrete stappen.

Bied ik je nieuwe inzichten, kijken we naar je verdienmodellen, profiel en gedrag, zodat je gemotiveerd en vol energie aan de volgende stappen begint.

Praktische informatie:

De sparsessie duurt 1,5 uur en verloopt via Skype. De kosten voor een sessie zijn € 147,- ex. BTW.

Ik help de Marks van zes jaar geleden, die alles zelf aan het uitvogelen zijn, maar sneller (vooruit) willen. In die periode haalde ik heel veel energie uit andere ondernemers en hun verhalen. Eerst via Youtube en Instagram, later ook in real life. Dat effect wil ik ook op anderen hebben. Ik wil startende ondernemers helderheid bieden en de logische volgende stap helpen bepalen. 

Tijdens zo’n sparsessie neem ik je mee in alle stappen die ik in de afgelopen zes jaar heb gezet om twee succesvolle bedrijven te bouwen.

testimonials