Van vroeger altijd profvoetballer willen worden naar een leven vol vrijheid creëren als ondernemer van twee bedrijven.

Over Mark …

Ik begon al tijdens mijn studie met ondernemen. Mijn allereerste bedrijf was als online fitness coach. Ik hielp mensen om een gezondere en sportieve levensstijl te ontwikkelen. Toen ik twee jaar later afstudeerde besloot ik om geen vaste baan te zoeken, maar er als ondernemer een schepje bovenop te doen. Ik startte samen met Ingèr De Social Media Coach. Een tweede bedrijf. Het bedrijf waar we ondernemers en bedrijven helpen om op social media hun plek te claimen en een relevant publiek op te bouwen.

Voor die studie, was ik altijd aan het voetballen en streefde ik naar een professionele carrière. Ik was ook goed op weg, tot een blessure in de weg kwam te staan en ik terug in de schoolbanken belandde. Als ik terugkijk ben ik van jongs af aan al bezig met alles uit mezelf halen en heb ik altijd een laserfocus gehad op mijn doelen. Eerst met voetbal, nu met ondernemen. Die mentaliteit neem ik nog steeds in alles wat ik doe mee.

Na mijn studie, besloot ik om het ondernemen nog serieuzer te nemen. Waarom? Vrijheid is alles voor me. Ik wil zelf kunnen bepalen wanneer ik werk, waar ik werk, met wie ik werk en hoe ik werk. Die visie wil ik delen met anderen.

Ik geloof namelijk dat jij en ik in staat zijn om ons ideale leven te creëren als we zelf het heft in handen nemen.